Case study

Client

Een duidelijk contract voor...influencers

B2B
Contracting
De legal design uitdaging
Ontwerp een contract voor jonge influencers en hun ouders.
de uitkomst
We hebben een reeks duidelijke infographics gemaakt, waarin de belangrijkste financiële regelingen worden uitgelegd. Zonder misverstanden over wie wat krijgt. Gebruikers willen geen documenten afdrukken, ondertekenen en scannen. Dus zorgden we voor implementatie van digitale ondertekening.

Als het gaat om commerciële contracten, geloven wij dat volledige transparantie de juiste weg is. Want niets is zo dodelijk voor het vertrouwen als kleine lettertjes. Volledige transparantie is vooral belangrijk bij contracten met niet-juridische personen. In dit geval: jonge influencers met een enorme schare volgers op sociale media.

Want één misverstand kan ervoor zorgen dat je bedrijf viral gaat. En niet op de goede manier. Onze klant vroeg ons om hun influencerovereenkomst glashelder te maken. Het bieden van volledige transparantie en het minimaliseren van het risico op misverstanden. We legden de belangrijkste financiële afspraken uit in een duidelijke infographic. Gebruikers willen geen documenten afdrukken, ondertekenen en scannen. Dus zorgden we voor een vlotte digitale ondertekening.

Let's connect

Interested to work together? We'd love to get in touch.

Send
Ravenna
a message.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Case study