Case study

Client

PHYSEE

Kernwaarden als onderdeel van de arbeidsovereenkomst

Employment Law
Contracting
De legal design uitdaging
De sollicitant had een uitstekende sollicitatiebrief, slaagde voor elke opdracht die u hem gaf en kwam goed door de gespreksrondes. En nu - als kers op de taart - wil je de sollicitant een aanbod sturen... in de vorm van een somber document van 20 pagina's dat nauwelijks leesbaar is. Zo wil je de start van een nieuwe samenwerking met een nieuwe collega niet vieren. Daarom wilde PHYSEE arbeidsovereenkomsten veranderen.
de uitkomst
Samen maakten we een overeenkomst die het bedrijf en zijn waarden weerspiegelt.

We hebben een arbeidsovereenkomst opgesteld die ons en onze kernwaarden vertegenwoordigt. Het is een plezier om die naar nieuwe collega's te sturen.

Bij het aantrekken van nieuw talent leggen we veel nadruk op onze kernwaarden en het uitleggen van onze missie. En wanneer het spannende moment komt dat we een arbeidsovereenkomst sturen, willen we dat ook uitstralen. Het standaard lange en juridische document is het tegenovergestelde van wat we zijn en willen zijn. Daarom hebben we samen met Patroon Legal Design een arbeidsovereenkomst opgesteld die ons en onze kernwaarden vertegenwoordigt en die we met plezier naar nieuwe collega's sturen.

Frédérique Pars
PHYSEE

Let's connect

Interested to work together? We'd love to get in touch.

Send
Dielis
a message.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Case study